مشاوره حقوقی رایگان - چاپ بد شناسنامه

سلام سال 96 برای دخترم شناسنامه گرفتم که همان موقع چون چاپ کمرنگ بود اعتراض کردم ولی گفتم مشکلی میش نمیاد ولی برای ثبت نام مدرسه و ... به مشکل خوردیم 180 برای تعويض شناسنامه پول گرفتن مگه من باید بها اشتباه ثبت احوال را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام ، همان زمان صدور نباید با اون شرایط قبول میکردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه پیگیری بفرمائید.

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام درسته اونا اشتباه کردن ولی برای پیگیری چند ده برابر باید هزینه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
راه حل وجود دارد
امکان تعویض وجود دارد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بهتر بود همان موقع پیگیری می کردید. با حضور در ثبت احوال و پیگیری از رئیس ، درخواست خودرا ارائه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از طریق دفتر پیشخوان اقدام کرده آید قاعدتاً بهای خدمات از شما گرفته می شود اگر مستقیم به ثبت احوال مراجعه می کردید هزینه کمتری داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت اگر مشکل ایجاد شده اصلاح شود بهتر است و هزینه های خودش را دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به رئیس ثبت احوال مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید