مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید غاصب برای فرزند

اگر پدر بخواهد دادخواست خلع ید غاصب برای فرزند پسر خود به علت عدم شرایط برخورداری نفقه مطرح کند و پسر مدعی باشد ملک سه دانگ ملک آن متعلق مادر فوت شده ام بوده و اینجانب نوزده سال سن داشتم و دیپلم هم نداشتم لذا پدرم از ناآگاهی و عدم سواد حقوقی اینجانب سو استفاده کرده و قدر السهم اینجانب را در قالب بیع و با قیمت منطقه بندی و بدون هیچ گونه پرداختی به خودش انتقال داده است آیا به این موضوع هم در دادرسی رسیدگی میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جملگی مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هر دادگاهی تنها به موضوع خواسته شده رسیدگی می کند شمااگر مدعی هستید قد السهم شمارا نداده اند باید این موضوع را اثبات وشکایت کنید تا رسیدگی شود .

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. با بررسی مدارک ، شما هم می توانید طرح دعوی کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مراتب گفته شده را اثبات نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام. با بررسی مدارک ، شما هم می توانید طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است و به این امر رسیدگی خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

انتقال سهم مادر به خود از سوی پدر عمل فضولی ست و قابل ابطال است