مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سرقت موتور

پس از‌ سرقت موتور با 110 تماس گرفتم در محل حاضر شدند و گزارش تهیه کردند و گفتند اگر تا غروب با شما تماس نگرفتند شنبه با مدارک بیایید کلانتری ، آیا باید اقدام دیگری انجام ‌دهم یا منتظر بمانم ؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام میبایست جهت اقدام بعدی به کلانتری مربوطه مراجعه نمایید و به گزارش روز حادثه که توسط مامورین تنطیم شده است استناد نمایید