مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین بابت مهریه

با سلام همسر بنده مهریه خود را از طریق اداره ثبت اجرا گذاشته است که 1/4حقوق من به حساب ایشان واریز میشود و همچنین همزمان منزل من توقیف شد که با رای رییس اداره ثبت و تایید در هیات نظارت استان جز مستثنیات شد و از توقیف خارج شد. و بنده هنوز دادخواست طلاق نداده ام. اگر من منزل خود را به شخص دیگری منتقل کنم آیا فرار از دین است یا خیر؟؟؟ آیا در تقسیط اثر دارد؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از مثتثنيات است در عين الحال اگر تنها دارايي شما باشد امكان دارد
در تقسيط اثر مثبت ندارد چون هنگام پرداخت دين ، مالي
( نقدي)را وارد دارايي خود نموده ايد