مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

درخواست اعاده حیثیت دارم اما سابقه کیفری دارم و سابقه دار حساب میشم آیا از شکایت کذبی که علیه بنده شده و شرکتی که در آن مشغول کار بودم علیه بنده ادعای سرقت کردند و بنده رو دست خالی تحویل پاسگاه داده اند. آیا میتوانم بعد از تبرئه شدنم اعاده حیثیت نمایم آیا سابقه ی قدیمی ام مانع این ادعام نمیشود؟ لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام میتوانید اعاده حیثیت کنید وسابقه قبلی ارتباطی به آن ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اگر برائت حاصل کرده اید جای نگرانی نیست برای

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سابقه قدیمی مانع نیست اگر تبریه شدید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارتباطی ندارد شما می‌توانید چنین اقدامی نمایید