مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زنی که اقرار به نداشتن شوهر میکرد

باسلام
یک سال و نیم پیش با زنی که قرار بود ازدواج کنیم آشنا شدم و بعد از یک سال و نیم فهمیدم شوهردار است و با شوهرش این کار کثیف و انجام میدهند وامروز از نظر روحی داغون از نظر روان بسیار حال خراب دارم و درب منزل آمد شروع به فحاشی کردن کرد و مخارج زیادی روی دست بنده گذاشته چه نوع شکایتی از ایشان میشه کرد که سرانجامش زندان باشه و فیلم فحاشی، تخریب خودرو، آبرو ریزی و به صاحب بارم اعلام کرد که بنده دزدم و الان چهار ماه بار به بنده ندادند.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان افترا و کلاهبرداری طرح شکایت شود