مشاوره حقوقی رایگان - چطوری میتونم از برادرم شکایت کنم؟

ایشون که حتی دلم نمیخواد بهش بگم برادر 15 سال پیش چاقو کشید و کتکم زد چون میخواست به زور خونه مون رو ازمون بگیره پدر و مادرم جدامون کردن ولی اونا طرف اونن. تو این 15 سال همه جوره از مادرم پول بی زبون گرفته. ازداواج کرده و حتی تو مشهد خونه به اسمشه. ایندفعه که پول میخواست مامانم گفت ندارم اومده شهر ما دم در خونه بابام در رو براش باز کرد یهو حمله کرد سمت خواهرم که کتکش بزنه دست خواهرم زخمی شد من خودمو انداختم بینشون با بدبختی انداختیمش بیرون تو پارکینگ رو پر بنزین کرده که اتیش میزنم. زنگ زدیم 110 اومد دید گفت خانوادگیه نمیتونیم دخالت کنیم. خونه صلح نامه شده که در صورت فوت مادر به اسم من و خواهرم بشه. پدر و مادرم طرف اون هستن و اصلا براشون مهم نیست چه بلایی سر ما میاد. هیچکسی هم نداریم. ایا راه قانونی داره که ازش شکایت کنیم و اونو از خودمون دور کنیم؟ راهی هست که وقتی اینطوری بهمون حمله میکنه با قانون از خودمون دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر رفتاری که مطابق قانون مجازات جرم انگاری شده باشد دارای مجازات است و شما زمانی میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری مطرح نمایید که جرم علیه تان رخ داده باشد والا حق شکایت ندارید