مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام. اگر یکی از ورثه در مورد زمینی که بهش ارث رسیده از دیگر ورثه وکالت نامه محضری بگیرد برای تنظیم سند بنام خودش ودر این بین یکی از وراث فوت کند وکالت نامه آیا بی ارزش میشود.واگر وکالت نامه دیگر ارزش حقوقی ندارد در موقع تنظیم وکالت با ورثه چه چیز دیگری باید در دفتر خانه تنظیم نماید تا بعداً در مورد زمینی که ارث بهش رسیده هیچ یک از وراث ادایی نداشته باشندوبه مشکل برنخورد .زمین های پدر به صورت توافقی بین ورثه تقسیم شده است و بینشان دست نوشته ای نیست .

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با فوت ورثه وکالت نسبت به متوفی منفسخ میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت وکالت با فوت منتفی خواهد شد و فاقد اعتبار قانونی می‌شود و هر شرطی نیز در آن قید شود باز هم با فوت منتفی خواهد شد و از بین خواهد رفت.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر گرامی.
در پاسخ به پرسش شما در خصوص اعتبار وکالتنامه رسمی بعد از فوت موکل، باید گفت وکالت رسمی از نظر جایز بودن همچون وکالت عادی است و این امر بدین معناست که به محض فوت وکیل یا موکل، عقد وکالت از بین می رود و رابطه ی نیابت قطع می گردد؛ لذا وکالتنامه با فوت منتفی شده و فاقد اعتبار قانونی می باشد.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه همان فردی که وکالت داده است فوت کند وکالتنامه باطل میگردد اما اگر فردی وکالت داده باشد اما یکی دیگر از ورثه فوت نماید تاثیری بر وکالتنامه ندارد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

برای پیشگیری از مشکلات در آینده، وراث می‌توانند اقدامات زیر را انجام دهند:

تقسیم‌نامه رسمی: زمین‌های پدر را به صورت رسمی بین خود تقسیم کرده و سند رسمی برای هر سهم دریافت کنند.
وصیت‌نامه: در صورت تمایل، هر یک از ورثه می‌توانند وصیت‌نامه‌ای تنظیم کرده و در آن تکلیف اموال خود را پس از فوت مشخص کنند.
صلح‌نامه: اگر بین ورثه در مورد تقسیم زمین اختلاف نظر وجود دارد، می‌توانند با تنظیم صلح‌نامه در دفترخانه اسناد رسمی، اختلافات خود را حل و فصل کنند.

انجام این اقدامات به وضوح سهم هر یک از ورثه را مشخص می‌کند و از بروز اختلافات و دعاوی در آینده جلوگیری می‌کند.

توجه:

مطالب فوق صرفا جنبه‌ی آگاهی بخشی داشته و هرگز نمیتواند شما را از مراجعه به وکیل بی نیاز سازد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به اهمیت موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید