مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی و اعسار

باسلام اینجانب شخصی را محکوم به پرداخت 390میلیون و تاخیر تادیه ازسال 98نمودم سپس مبادرت به زدن اعسار نموده که در دادگاه بدوی رد شد قبل از ارسال به تجدیدنظر اعسار دوم زدن که در جلسه دادگاه سازش نامه تنظیم و قاضی طبق ماده 184 گزارش اصلاحی قرار صادر نمود همزمان تبادل لوایح در اعسار اول به دادگاه تجدیدنظر نیز ارسال گردید تجدیدنظر رای بدوی را نقض و اعسارش را قبول نموده پس از مراجعه قاضی اعلام کرد که سازش نامه شما را ندیدم حا اجرای احکام رای اعسار تجدیدنظر را قبول کرده نه سازش نامه را و درخواست اعلام نظر کرده از دادگاه بدوی و دادگاه بدوی هم نامه زده به تجدیدنظر حالا سوال من اینه که سازش نامه قابلیت اجرا دارد یا رای اعسار تجدیدنظر ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعاده دادرسی فرمایید مطابق بند 4ماده 426قانون آیین دادرسی مدنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست اجرای سازش نامه را مطرح نمایید