مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

باسلام درصورت چند ماه اجاره پرداخت نشود موجر حق تخلیه دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به مفاد قرارداد دارد
ممکن است اساسا نشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون عدم پرداخت اجاره بها ، باعث امکان فسخ قرارداد اجاره و تخلیه نمی شود مگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بستگی به مفاد قرارداد اجاره دارد که آیا عدم پرداخت اجاره‌بها موجب فسخ قرارداد و در نتیجه تخلیه ملک می‌شود یا خیر.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. بستگی به مفاد قرارداد و توافق شما با مستاجر دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بلافاصله اگر پرداخت نشود بسته به آنکه شرط آن در قرارداد قید شده باشد، حق تخلیه دارد اما بهتر است کمی مدارا کنید و تا زمانی که پول پیش کفایت می‌کند صبر نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد چنین شرطی قید شده باشد امکان فسخ و تخلیه هست در غیر اینصورت خیر