مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی ملک

با سلام.
در حدود 5 ماه پیش ملکی را خریداری کردیم و مطابق با متن قولنامه، فروشنده ملزم به انتقال سند در تاریخ 1/11/98 شد و ما به عنوان خریدار ملزم به پرداخت مابقی مبلغ ملک. اما سند تحت رهن بانک بوده و مبلغ آن زیر 90 میلیون تومان است و ما به عنوان پیش پرداخت 103 میلیون تومان به فروشنده پرداخته ایم اما فروشنده تا امروز بعد از گذشت 4 ماه اقدام به فک رهن و انتقال سند نمی کند. در قولنامه ذکر شده هر روز تخلف از هر طرف خریدار یا فروشنده مبلغ 200 هزار تومان جریمه باید پرداخت شود.
باید چکار کنیم؟ همچنین به دلیل عدم آگاهی، در روز تعیین شده برای انتقال سند از دفتر اسناد رسمی مربوطه گواهی عدم حضور دریافت نکردیم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

پاسخ به سوال شما نیاز به بررسی حضوری مدارک داره