مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام بنده دو سال پیش دو فقره چک به عموی خودم دادم تا به عنوان ضمانت به کود فروشی بده کود بگیره ولی متاسفانه نتونست بدهیشو پاس کنه چکای من برگ خورد و از طریق دادگاه حسابامو مسدود کردن راهنماییم کنید چطور اقدام کنم تا بدون اینکه بدهی عموم رو من ندم حسابامو درست کنم ممنونم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.پرداخت وجه چک به عهده شماست وقانون شما را تا این مرحله می شناسد