مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام و عرض ادب
دادگاه رای به استرداد لاشه چکی که بابت ضمانت وام داده بودم و مبلغ وام تصفیه شده را داده است اما موسسه اعتباری زیر بار اجرای حکم نمیرود. با وجودی که اجراییه صادر شده ولی قاضی اجرای احکام میگه قانون برای الزام اجرای رای چیزی نیاورده. اگه میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.استنکاف از اجرای دستور مقام قضایی جرم است.ازین طریق ودر فرض مساله قابل پیگیری است