مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن تمکین و خیانت

سلام سال68باخانمم زندگی مشترکم رو شروع کردم ثمره اش 3فرزند همسرم سرجم یکسال باهام خوب بودبعدکم کم هفته یکباربه بهونه های مختلف جنگ دعوا داشتیم چنان دیگه شبی نبود ما دعوا نکنیم من دیگه عادت کرده بودم منکه خانمم روخیلی دوست داشتم بدیهاشو نمیدیدم خلاصه سال96دیگه بجها بزرگ شده منو از خونه بیرون کردن من خیلی دوستش داشتم اون به همون اندازه ازم متنفربوده درضمن اول 89کراکی که متعلق به این بود من گردن گرفم 7سال زیر حکم اعدام بودم شکست وابدگرفتم سند بازداشت کردم امدم بیرون بندبازبودم متوجه خیانتش شدم حالا50سال بیشترداشتم واینقدرعاشقش بودم نمیتونستم قبول کنم تعقیبش میکردم برای زندان کارمیکردم وچون دیگه خانه جای نداشتم تو شرکت کارمیکردم وجودم تو کارخونه روح وروانمپیش زن فرزندان متاسفانه ازناحیه هردو دست دچارنقص عضو ازکارافتادگی شدم الآن ماهیانه 765هزارت بهزیستی بخاطر ضربات سرم دستانم مستمری میگیرم حالا میخوام شکایت کنم واین ده دوازده سال زندان که حق من نبودو6ساله بیرونم کرده خیانت وهزار تاوان های دیگر من چطوری خسارت‌هایکه از طرف همسرم متحمل شدم راهنمایی کنید سپاسگذارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد