مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی از طریق سایت ...

سلام بر شما. مدتی پیش یک فرد چینی در واتساپ با من ارتباط برقرار کرد و ادعا کرد که از طریق معامله در بازار جهانی طلا با سیگنالهایی که خاله‌اش میدهد، میتواند سود خوبی کسب کند و از من هم خواست با ایجاد حساب کاربری خودم در سایت ... به معامله مطابق سیگنالهای او بپردازم. من ابتدا در صرافی .ن.ثبت نام کردم و از آن طریق تترهایم را به ولتِ معرفی‌شده توسط این سایت انتقال دادم. ابتدا با سرمایه اندکی حدود 400 تتر به معامله پرداختم و کم کم سرمایه خود را افزایش دادم. بعد از یک ماه این فرد ادعا کرد که پیش‌بینی میکند بزودی معاملات سود چندین برابری داشته باشد و از من خواست تا جایی که میتوانم پول به حساب کاربری خودم در این سایت واریز کنم. من حدود مقدار زیادی تتر ازطریق صرافی ن... برای حساب کاربری خودم در این سایت واریز کردم. روز معامله فرا رسید و نتیجه نشان میداد که تقریبا دو برابر سرمایه‌ام سود کرده‌ام! بعد این شخص به من گفت که چون سود ما غیرمتعارف بوده، ما اجازه نداریم الان آن را برداشت کنیم و راهکار این است که کل موجودی و سود حاصله را برای معاملات امانی و برای مدت یک روز در اختیار سایت قرار دهیم و در طی این یک روز، وبسایت به اختیار خود از این پول برای معاملات استفاده میکند و پس از آن پول ما قابل برداشت خواهد بود و البته اگر سودی از این معاملات در یک روز حاصل شود، به سرمایه ما اضافه خواهد شد و همچنین اگر میزان سود از 100% بالاتر برود باید 10% بعنوان کمیسیون به سایت بپردازیم. من گزینه معاملات امانی را انتخاب کردم و مثلاً پول در اختیار وبسایت قرار گرفت و فرداش به سایت مراجعه کردم و دیدم بیش از 100% سود نشان میدهد (یعنی حدود 50000 تتر سود نشان میدهد). لذا قرار شد 5000 تتر معادل 10% ازاین سود را به آدرسِ ولتِ سایت بعنوان کمیسیون واریز کنم تا موجودی حسابم را قابل برداشت کند. پس از واریز این کمیسیون به حساب ولت وبسایت، قصد داشتم موجودی‌ام را به ولتم در صرافی ن. واریز کنم که این وبسایت پیغام داد که چون شما سود بالایی کسب کردید، تراکنش شما برگشت خورده چون سیستم بین‌المللی مالیات! رهگیری کرده و ابتدا باید 15% از سودتان را بعنوان مالیات بپردازید. من گفتم باشه از موجودی حسابم 15% کسر کنید بعنوان مالیات، ولی جالب اینجا بود که اپراتور پشتیبانی خدمات سایت (که احتمالا یک ربات بود یا خودِ اون شخص کلاهبردار) میگفت شما این 15% را هم جداگانه بحساب آدرس ولتی که ما میدیم واریز کنید، بعدش ما کارهای مالیات را انجام میدیم براتون و سپس میتونید تراکنش انتقال وجه را انجام بدید. از اینجا کمی مشکوک شدم...
شروع به تحقیق کردم و نهایتاً متوجه شدم اینها یک گروه هستند که احتمالاً یک سایت فیک درست کردند و افراد مختلف رو با این سناریو گول میزنند...
حتی به یک آقایی در اینترنت رسیدم که ساکن ترکیه هستند و او هم ادعا میکرد توسط یک خانم ژاپنی به این طریق سمت این وبسایت سوق داده شده و موردکلاهبرداری واقع شده است.
جالب هست که تمام تراکنش واریزها وتاریخ آنها و محاسبات و .... در این سایت در حساب کاربری من هنوز وجود داره و البته برای یک برنامه‌نویس کار سخت و عجیبی نیست. اونها دارند با این روش کلاهبرداری میکنند...
من هنوز به این شخص نگفتم که متوجه شده‌ام که ایشان کلاهبردار هست و سایت هم متعلق به خودش با همدستانش هست. بنابراین هنوز در واتساپ با ایشان در چت گفتگو میکنم. خواستم راهنمایی بگیرم که باید چکار کنم؟ با توجه به اینکه این فرد ساکن و تبعه ایران نیست و احتمالا در کشور ترکیه یا چین سکونت دارد، به پلیس فتا مراجعه کنم یا به پلیس اینترپل؟ آیا وکلای شما میتوانند وکالت من را بعهده بگیرند برای دستگیری ایشان یا رهگیری این کلاهبرداران؟ احتمال موفقیت و دستگیری این افراد چقدر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
بستگی به مدارک و دفاعیات شما میباشد