مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با طلای نامزدی

سلام وقت بخیر من 12 ساله ازدواج کردم و حالا همسرم میخواد از من جدا بشود و من در نامزدی سیاهه دارم که مقدار مهریه و سرویس جواهرات که برای من خریداری کرده بودن نوشته شده و همه امضا کردند بعد چند سال من طلاهام رو فروختم تا یک منزل خریداری کنم که نصف دیگر پول منزل رو مادرم داد و ملک به نام من هست و حالا همسرم شکایت کردن که طلاها برای من بوده پس نصف خونه باید برای من باشد. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات رای نمیگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر طلاها متعلق به زوج باشد می تواند شکایت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاها ارتباطی به خرید ملک ندارداین یک مورد جداگانه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلاها متعلق به زوج باشد می تواند شکایت کند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام با این توضیحات سخت شد_تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دلایل خود را به دادگاه در قبال ادعای ایشان علام نمایید به هر حال تصمیم نهایی با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد.