مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

با سلام. بنده دو سال قبل در نبود خودم در ایران از طریق شخصی امین و اشنا ملکی را خریداری کردم و مبلغ ان را هم پرداخت کردم و قولنامه به اسم ایشون خریداری و‌رنوشته شد.سپس در پشت قولنامه ان را به خانمم انتقال داد اکنون با توجه به اینکه خودم در ایران هستم خانمم مدعی مالک ملک شده و‌انتقال نمیده .اینکه اقساط و هزینه های واحد هم خودم پرداخت کردم .ضمنا مجتمع هنوز پایان کار و سند ندارد و تا گرفتن ان زمان زیادی ممکن است طول بکشد و در این بین هزینه های ساخت و تکمیل مجتمع تا گرفتن پایان کار و سند و‌اقساط را خودم پرداخت کرده و میکنم. چطور میتونم ثابت کنم ملک متعلق به خودم هست؟ ضمنا از فروشنده هم به اسم خانمم وکالت گرفتیم همون موقعه. دلیل انتقال هم نبودن خودم در ایران بود و اعتمادی که داشتم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با ارائه مستندات و مدارک ادعای خود را اثبات نمایید
و باید دادخواست مناسب اقامه نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک ضرورت دارد تا راهکار مناسب حقوقی توصیه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با استناد که مدارکی که در اختیار دارید میتوانید در مورد اثبات مالکیت خود از طریق دادخواست مربوطه اقدام کنید همچنین میتوانید نسبت به استرداد وجوه پرداختی نیز اقدام کنید‌ همچنین با استناد به ظهر مبایعه نامه نیز میتوانید الزام آن شخص را داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه همسرتان و کسی که انتقال داده طرح دعوی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما کاربر محترم دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک بخشی از آن مرتبط با ملک و باغ و اراضی می‌باشد و با به مفهوم دقیق تر کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یکدیگر ارتباط کامل دارند البته شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی نه کاملا و متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را اصلا نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست قید می کنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست رجوع از هبه به طرفیت خانم و فروشنده و رابط

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

اثبات موضوع بسیار دشوار است اما بهترین کار این است با ارائه اسناد پرداختی طی دادخواست اثبات نمایید که طی توافق شفاهی با همسرتان قرار بر این بوده که بعد از برگشت به ایران ایشان ملک را به شما انتقال دهند و با تعرفه گواهان این موضوع را اثبات نمایید . و تقاضای انتقال ملک را بنام خود بنمایید . در صورت عدم موفقیت میتوانید مبلغ پرداختی به همسرتان از بابت مبایعه نامه را با عنوان مطالبه وجه درخواست نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مبالغ پرداختی را میتوانید مطالبه کنید در مورد استرداد ملک کار شما سخت و نیاز به اثبات و ادله محکمه پسند هست باید وکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله شهادت شهود از جمله همان دوستتان مالکیت خود را ثابت کنید البته موضوع دارای ظرافت است بهتر است وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با ادله اثبات دعوی حقوقی میتوانید اثبات کنید لیکن مستلزم بررسی اسناد است