مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

باسلام.
بنده در با پراید در حال حرکت بودم در خیابان اصلی و با سرعت مجاز
موتور سواری با یک سرنشین از فرعی که دور زدن ممنوع بود با من برخورد کرد که همسر راننده موتور بعد از بستری شدن در بیمارستان فوت شدند..
کروکی 50/درصد شهرداری را مقصر دانسته و50/درصد خود موتور سوار را... راننده موتور نه گواهینامه ونه بیمه دارد.. خواستم بدانم آیا دیه دریافت می‌کند... و تکلیف من که راننده پراید هستم چی میشه.. باتشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بیمه شما کل دیه متوفی را می پردازد و بعد به مقصرین رجوع می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دیه پرداخت میشود البته بعد به مقصرین رجوع میشود