مشاوره حقوقی رایگان - کپی شناسنامه والدین

باسلام.من با پدر و مادر خود ارتباطی ندارم و در کنار خانواده عموم بزرگ شدم و الان 18 سالمه
برای استخدام در شغل آیندم از من درخواست کپی شناسنامه و کارت ملی پدر و مادرم رو میخان و باهاشون ارتباط ندارم از چه طریق میتوانم به کپی آن مدراک دسترسی پیدا کنم؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
راهی ندارد مگر اینکه به شناسنامه و کارت ملی آنها را به طریقی دسترسی پیدا کنید.