مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وجه شراکت

با سلام و احترام
بنده حدود مبلغ 300 میلیون تومان حدو د 4 سال پیش به شخصی بابت کار طی چند مرحله پرداخت کردم ولی بابت همه آن رسید ندارم ولی قراردادی نوشته شده و پای آن را امضا کردیم و همسرم بعنوان یک نفر شاهد هم امضا کرده و حال درخواست لغو قرارداد و پول را دارم که شخص مذکور به بهانه های مختلف پول را پس نمیدهد.
آیا میتوان بصورت قانونی و با سهولت پول رو با ضرر و زیان مدت 4 ساله پس گرفت؟ تشکر

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اگر در قرارداد با شرایط قانونی موضوع قابل اثبات باشد قابل طرح در محاکم خواهد بود