مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام شوهرم سرباز فراری بوده احضاریه اومده برایش رفته دادگاه ده سال پیش باید سربازی شو تمام میکرد الان ده روزه که زندان نظام حشمتیه تهران بردنش برای روز سه شنبه دادگاه دوم داره میشه منو راهنمایی کنید یه پسر 8ساله دارم مستاجرم شوهرم دادگاه تهران هستش دوبار باهام تماس گرفته الانم ازش خبری نداریم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دادگاه درخواست عفو و رأفت نماييد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود حتما با من تماس بگیرید دقیق راهنمایی کنم ضمنا الان زندان حشمتیه نداریم وجمع شده است.نگران نباشید