مشاوره حقوقی رایگان - برگشت زدن چک

سلام.ببخشید پدرم حدود22سال پیش از یک نفر پول دستی گرفته بود درقبال پول داده شده چک داده بود .ودر عرض 3ماه پول دستی پس داده شده .ولی چک رو پس نداده ونگرفته .چون دوست بوده.‌ولی پس از فوت ایشان پسرش بعداز 22سال رفته شکایت کرده وچک رو برگشت زده .وشکایت کرده و ادعای خسارت کرده.در زمان دادن پول پدرم شاهد دارد..ومبلغ چک 1500میلیون تومان به تاریخ 79.11.3.لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌توانید دادخواست تقابل دهید و مدارک خود را ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق اظهاراتتان از برائت پدر دفاع نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با اثبات این امر که چک ها پرداخت شده، مسئولیت پرداخت از بین میرود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک مشمول مرور زمان شده است و خسارت تأخیر تادیه قابل مطالبه است و صرفاً می تواند مبلغ چک را به عنوان سند عادی مطالبه کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید