مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

سلام
پرونده تصادف منجر به جرح ما از جنت آباد با اعتراض راننده به دادگاه تجدید نظر(هروی) ارجاع شد و در مرحله اول وقت نظارت دفتر به تاریخ اول مرداد 99 تعیین شد اما بعد از یک ماه رای نهایی که تایید رای قبلی بود (پرداخت دیه) صادر شد و پرونده مختومه شده، حالا من میتونم پیگیر پرونده بشم یا باید تا اول مرداد صبر کنم؟ و الآن پرونده در کدام دادگاه است؟ ممنون میشم یه مقدار ساده و روان راهنماییم کنید که باید چکار کنم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
دادگاه تجدیدنظر پس از صدور رای پرونده را به دادگاه بدوی ارسال سپس پرونده با تعیین شعبه اجرای احکام به اجرای احکام ارجاع می گردد.
حدود یک ماه طول می کشد. منتظر پیامک ارجاع پرونده به اجرای احکام باشید سپس به اجرای احکام مراجعه نمایید.