مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام حدود چند ماه پیش یکی از دوستانم به من گفت که یه آنلاین شاپ باز کرده و نیاز به کارت بانکی همراه با اینترنت بانک و موبایل بانک داره و اطلاعات من رو هم همراه کد ملی و شماره حساب و این ها رو داشت
من دیگه ارتباطی با اون دوستم نداشتم تا اینکه امروز یه پیامک با متن (جهت بررسی پرونده مسدودی حساب شما الزامی است پس از سپری شدن 10 روز از زمان مسدودی حساب ، در سایت https://eers.ir ثبت نام و مستندات مورد نظر را بارگذاری نمایید . بدیهی است عدم ثبت نام باعث عدم بررسی پرونده و تداوم مسدودی حساب خواهد گردید . پس از بررسی پرونده از شما جهت ارائه توضیحات دعوت به عمل خواهد آمد .و در این خصوص هیچ تماسی با بانک مربوطه حاصل نشود.)برام اومد و من فکر میکنم دروغ گفته و سایت شرط بندی بوده خانمی بیست ساله هستم و نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا اطلاعات بانکی تان را تغبیرداده و از دوستتان شکایت کنید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید