مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ارث پدری

سلام وقت بخیر
بنده 15سال پیش تصمیم به خرید قطعه زمین از اطراف شهر کردم تا خونه‌ای برای خودم بسازم،اما پدرم که زمین مسکونی بزرگ خودش رو داشت به من گفت از جای دیگری تهیه نکن بیا همین زمین را بساز و واحد خودت رو درست کن من هم کمک میکنم تا زودتر تموم بشود و کار ساختمان و در نهایت قولنامه‌ای دفتری بهت بدم،منم قبول کردم و ایشون فقط 2 تا تیرآهن خریدند و فقط همین
حتی از کاشی حیاطش تا پنجره و کابینت خانه‌اش رو من تهیه کردم
الان من متاهلم و فرزند دارم و میخواهم از این خونه بروم و گفتم که پدرجان طبق قولی که دادی کاغذ محضری رو بده تا من بتونم واحدم رو بفروشم و بروم
اما ایشان الان منکر هستند که هیچ هزینه‌ای نکردی و دروغ میگی و همین الان میتونی بری بیرون از خونه من
شاهدی هم ندارم چون حرف پدر پسری بود و اعتماد کردم
متاسفاته پدرم معتمد فامیل هم هست و کسی حرف بنده رو باور نمیکند،شدیدا به مشکل برخوردیم الان
آیا راهکاری هست که من واحد خودم رو بتونم بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چون ایشون میگن الان ملک من رو غصب کردی و باید بری بیرون

پاسخ ها :

اثبات ساخت ملک در زمین پدری ساخت ملک در زمین پدری مالکیت ملک