مشاوره حقوقی رایگان - عدم اشتغال زوجه

با سلام بنده با همسرم اختلاف داریم و الان یک سال هست مهریش رو اجرا گذاشته با توجه به این که هنوز دختر هست و مشغول به کار هست و تو عقد نامه هیچ شرایطی قید نشده میتونم جلو کارش رو بگیرم در ضمن پرستار می باشند.

پاسخ ها :

پرسشگر :

به این سوال میشه جواب بدید ممنون

یک وکیل

خیر
چه دلیلی برای منع کار دارید

پرسشگر :

از وقتی که مشغول به کار شده مهرش رو اجرا گذاشته و داره دوره طرحش رو میگذورنه

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر در زمان عقد ازدواج همسرتان شاغل و پرستار بوده به منزله قبول و رضایت شما تلقی می شود

پرسشگر :

سلام . د ر زمان عقد محصل بود و بعد از اجرا گذاشتن مهریه درسش تموم شد و رفته سرکار

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر شغل ایشان مخالف مصالح خانواده یا حیثیت شما باشد می توانید مانع شوید ولی به نظر میرسد شغل پرستاری اینگونه نباشد

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام به نظر نمی رسد شغل مقدس پرستاری خلاف مصلحت زندگی مشترک باشد لدا به نظر اینجانب نمی توانید مانع ادامه کار ایشان شوید.البته مقام اخراز این امر قاضس=رسیدگی کننده می باشد .