مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت توسط مستاجر

سلام وقت بخیر ببخشید ما منزلی داریم که تا الان به 4نفر اجاره داده شده مستاجر آخر 4سال هست که در منزل ما سکونت دارن زمستان امسال پکیج دیواری خراب شد میخواستم ببینم آیا ایشون هیچ هزینه ای بابت خسارت نباید پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بنظر با سکونت 4سال وی تعمیر پکیج برعهده مستاجر باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به همان شکل که تحویل گرفته باید تحویل بدهد .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامهزینه‌های جزئی بر عهده مستاجر می‌باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
پرداخت هزینه های مربوط به تعمیرات کلی و اساسی بر عهده موجر است و پرداخت هزینه های جزئی بر عهده مستاجر است. به نظر می رسد این مورد باید با مستاجر باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً تعمیرات جزئی پکیج بر عهده ایشان می‌باشد