مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ای که دزد به درب و غیره زده است را موجر باید بپردازد یا مستاجر

با سلام و احترام ی سوال از حضور اساتید محترم داشتم بنده مدیر ساختمان هستم ی آپارتمان اجاره داده شده و دو بار دزد به آپارتمان ورود پیدا کرده است و سبب هزینه به درب ورودی آپارتمان و همچنین درب حیاط که با دیلم درب کج شده است حال باید هزینه را از مالک دریافت شود یا مستاجر و مستاجر هم می خواهد جابجا شود ارادتمند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی و گفتگو ست تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب جز مشاعات است و کلیه مالکین موظف به پرداخت هزینه‌های آن خواهد بود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام هزینه درب بر عهده مالک است .

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام هزینه با موجر است چون در اثر تعدی یا تفریط مستاجر به وجود نیامده و جز هزینه های است که در هر حال با مالک می باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه حوادث غیر مترقبه بر عهده موجر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید طبق قانون مسئولیت مدنی از مقصر یعنی دزد استرداد شود.