مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط پیامکی و مجازی با زن شوهر دار

با سلام.من سه سال پیش با خانومی مطلقه آشنا شدم.بعد دوسال ایشون ازدواج مجدد کردند و بنده خواستار قطع ارتباط شدم ولی با اصرار ایشون هنوز این رابطه ادامه دارد.در حال حاضر شوهر ایشون از این رابطه آگاه شدن و شماره بنده رو پیدا کرده و مرتب تماس میگیرید در این ارتباط خبری از پیام هایی با محتوای جنسی و لذت نیست
عمده ارتباط تصویری میباشد(هر دو الی سه روز) که به صورت درد و دل و گفتن کارهای روزمره میباشد اگر شوهر ایشون شکایت کنند چه مجازاتی در انتظارم هست؟

پاسخ ها :

رابطه مجازی با زن شوهردار رابطه پیامکی با زن شوهردار رابطه نامشروع