مشاوره حقوقی رایگان - رابطه عاطفی با خانم

باسلام یکی از آشنایان ما با یک خانم در حال طلاق رابطه تلفنی و احساسی داشتند حال شوهر خانم گوشی خانم را برداشته و قصد شکایت دارد و شماره سیمکارتم به اسم خود خانمه هست ایا شوهر خانم می تواند با سیمکارت خانم شکایت کند در حالی که خود خانم شکایتی ندارد

پاسخ ها :

رابطه مجازی با زن شوهردار رابطه با زن شوهردار رابطه با زن در حال طلاق رابطه نامشروع