مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرثقیل

سلام وقت بخیر.
من راننده نیسان جرثقیل هستم
یک پراید مست از پشت با بنده تصادف کرد
به مامور حاضر در محل پول داد تا مست بودن رو توی گزارش قید نکنه
طبق گزارش مامور بنده به دلیل ممنوعیت حضور نیسان چرثقیل در اتوبان مقصر شناخته شدم
طی تحقیقاتی که کردم ممنوعیت حضور نیسان جرثقیل در اتوبان فقط جریمه دارد اما طبق این گزارشی که برای من صادر کردند من را مقصر تصادفی که از پشت به من زدند کردند
میخواستم ببینم چی کار میتونم بکنم الان؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل...