مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مربی به دلیل توهین تحقیر و تهدید و آسیب روانی

با تلاش خودم نشون دادن خودم خودم رو تو باشگاه بالا کشیدم،البته اون هم من رو معرفی کرد و من در شرف گرفتن کارت مربی گری بودم.دقیقا نمیدونم‌چطور شد که همه جا پشتم حرف زد پیش بچه ها بدم رو گفت مدیر باشگاه پشتم رو گرفت اما پشت اون رو هم خالی نکرد به هر حال مربی باشگاهش بود .من خیلی افسرده شدم اذیتم میکرد جلو بچه ها هیچی حسابم نمیکرد،مثل نوکرش باهام رفتار میکرد برخورد درستی جلوی بچه ها و مادر هاشون باهام نداشت.به خاطر تلاشم و علاقم برعکس چیزی که میخواستم مدیریت من رو از باشگاه در آورد و یک سمت دیگر بهم داد اون از رو حسادت بیشتر و بیشتر سنگ اندازی میکرد و اذیت میکرد ومن خیلی آسیب دیدم از نظر روحی امکان شکایت ازش رو دارم؟عکس و صدا هم از کار هاش و رفتار هاش دارم. میتونم شکایت کنم بابت توهین و تحقیر و تهدید و آسیب روانی؟

پاسخ ها :

شکایت به دلیل توهین آسیب روحی تهدید توهین