مشاوره حقوقی رایگان - سلام دیه دیسک حین انجام کار در ساختمان بیمه شده اتباع خارجی با مجوز اقامت و از کار افتادگی 4 ماه

سلام حین انجام از یک طبقه از روی داربست سقوط کردم اون لحظه درد بیشتری( کمر) نداشتم نیازی به اورژانس نبود شب آنروز دردم بیشتر شد فردا رفتم دکتر عمومی تا دو روز بهتر نشدم دو باره رفتم اما فایده ای نداشت رفتم دکتر مغز و اعصاب اونم دارو داد بعد 26 روز بهتر نشدم دو باره رفتم تا mri گرفتم نشون داد دیسک مهره 4 و 5 آیا دیه دیسک حین انجام کار چقدر است ؟ من اتباع هستم با مجوز اقامت و کارگاه ساختمانی بیمه خارجی شده است وسلام

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
می بایست از کارفرما شکایت نمایید و دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی مشخص می شود.