مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک سرقتی و مجعول

باسلام و احترام. دسته چک بنده سرقت شده و مورد سواستفاده قرار گرفته و اجراییه علیه اینجانب صادر گردید با توجه به اثبات سرقت پس از صدور اجراییه و قطعی شدن رای محکومیت سارق دسته چکم. با استناد به رای کیفری حکم ابطال اجراییه گرفتم و پرونده مختومه شد. حال دارنده چک مجددا بطرفیت اینجانب در شعبه دیگری دادخواست مطالبه وجه چک را کرده و مجددا به استناد رای کیفری و حقوقی ابطال اجراییه مجددا حکم به بی حقی خواهان با استناد ماده 197ق آدم صادر گردید. بنظر تا وقتی لاشه چک را از دارنده نگیرم دوباره دادخواستی مطرح خواهد کرد. لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم دارنده را محکوم به مسترد نمودن چک نمایم؟؟ اگر بخواهم دادخواست استرداد لاشه چک بدهم هزینه دادرسی آن بسیار بالاست. لازم به ذکر است مبلغ چک یکصد و شصت میلیون تومان میباشد.

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام و احترام. در حال حاضر به دلیل دعاوی متعدد مطالبه وجه همین چکهای سرقتی که علیه بنده مفتوح رسیدگی میباشند چندین وکیل گرفته ام. و قادر به گرفتن وکیل مجدد نمیباشم. لطفا راهنمایی کنید. از چه روشی جهت استرداد لاشه چک اقدام نمایم. با تشکر