مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چکی که از راه سرقت بدست آمده

باسلام و خسته نباشید. دسته چک بنده حاوی 16برگه چک سرقت شده سارق دستگیر رای دادگاه بدوی صادر و قطعی گردید. افرادی علیه اینجانب اقدام نموده بوده اند و اجراییه علیه بنده صادر شد. با اقدامات بعمل اومده ابطال اجراییه از دادگاه گرفتم و حسابهای بانکی ام رفع انسداد گردید. حال برگه چک بنده دست فردی که از من شکایت کرده بود هست که از سارق گرفته است. چطور میتوانم لاشه چک را از طرف بگیرم؟ آیا دعوی استرداد چک مطرح نمایم یا راه قانونی دیگری موجود است؟ باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اینکه چک,مال محسوب می گردد,دررای کیفری می بایست رد مال هم قید میشد.بهرصورت.اگربحکم قطعی ازجانب دارنده چک محکوم شدید به استناد پرونده کیفری دادخواست اعاده دارسی تقدیم نمایید.واگردرحال رسیدگیست,به پرونده کیفری استناد ودرخواست مطالبه ومطالعه پرونده رانمایید.

پرسشگر :

باسلام خدمت آقای جاویدانی بزرگوار و همکارانتان. بنده صاحب حساب چک هستم که سرقت شده است. دادگاه محترم تجدیدنظر به نفع بنده رای صادر کرده یعنی ابطال اجراییه. و در پرونده ی کیفری موضوع اصل رد مال مسروقه درج گردیده. حال چطور میتوانم برگه چکم را از دارنده ی چک پس بگیرم؟؟ باسپاس

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به دادرس اجرای احکام مراجعه و درخواست خود را به وی تسلیم تا از طریق دستور صادره محکوم له چک ها را تحویل اجرا دهد در غیر این صورت دادخواست استرداد لاشه چک را اقامه نمائید.