مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه مهریه

باسلام خدمت شما وکلای گرامی، همسر بنده یک روز بعد از صدور اجرائیه ثبت اسناد بابت مهریه ام و یک روز قبل از ابلاغ ثبت اسناد اقدام به انتقال قطعی خودروی خود به مادرشان را نموده اند که با شکایت کیفری حکم قطعی منع تعقیب طبق وحدت رویه 774صادر شد ولیکن با شکایت حقوقی در دادگاه بدوی حکم به ابطال سند و معامله صوری گرفتم حالا با اعتراض همسر بنده دادگاه تجدید نظر چه رای را صادر خواهد کرد اگر در چنین پرونده ای رای گرفته اید! لطفا ًبنده را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به حکم دادگاه بدوی ونحوه استدلال وی دارد اما پیشنهاد میشود چنانچه مقدور است حکم بدوی را ارسال کنید یا با اینجانب تماس حاصل کنید.امیرصادقی زاده وکیل.09128889189