مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش مال غیر

در پرونده ای به جرم فروش مال غیر و مالکیت نداشتن به یکسال حبس محکوم شدم که شاکی پرونده با ارائه ندادن همه مدارک و کتمان حقیقت و شکواییه دروغ علیه من حکم گرفت تقاضای ماده 474 دادم دیوان رد کرده با وکالت رسمی از شخصی و به درخواست موکل معامله کردم و تمام مدارک ملک مورد ادعا را به خریدار تحویل دادم و در قولنامه فروش قید شده و بعد هم خانه مسکونی خودم را بابت تعهد سند به نام خریدار قولنامه کردم و موکلم و خریدار با تبانی با هم قولنامه و اسناد تحویلی را از من مخفی کردند تا محکوم شدم الان محکومیت قطعی دارم چه راهی وجود دارد تا به حقم برسم پول دریافتی را هم موکلم گرفته

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است و اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه پرونده و مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پرونده باید به دقت بررسی و سپس راه حل ارایه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد باید خودتان را به شعبه اجرای احکام معرفی کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آرای دادگاه‌ها در صورت قطعیت لازم الاجرا هستند در این بین در صورتی که کسی از شما به ناحق مالی وصول نموده باشد ملزم به استرداد آن مطابق قانون مدنی است می‌توانید به طرف ایشان طرح دعوی مطالبه مال نمایید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود سوال شما واضح نیست، اما بر فرض در دسترس نبودن دلایل و یا تبانی برای بردن مال شما، امکان پیگری مجدد وجود داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده است و اگر شما دلیل دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن دلیل و مستندات می‌توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

گزینه بررسی مدارک و مشاوره حضوری را انتخاب نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به اینکه اعاده دادرسی شما نیز رد گردیده است.
تنها راه شما تقاضا اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری می‌باشد چنانچه دلایلی مبنی بر اینکه احکام صادره خلاف شرع بین می‌باشد.
تقاضای خود را مبنی بر تقاضای اعمال ماده 477 به رئیس دادگستری استان محل صدور حکم تقدیم نمایید