مشاوره حقوقی رایگان - طلب ملک از ورثه متوفی

باسلام خدمت کارشناس محترم پدربزرگ بنده یکی از مالکین شهرمون هست حدود پنجاه پنج سال پیش یک قولنامه به شخصی دیگر داده و در اون سه دانگ از مالکیت رو واگذار کرده وچند سال بعد فوت شده وقتی که رفتن حصر وراثت گرفتن روزنامه رسمی شده این آقا جلو نیومده و ایشون هم بعد هشت سال بعد از پدربزرگ من فوت میکنه ما هم از وجود اون قولنامه خبر نداشتیم بعد از این همه سال که سه تا از بچه های پدر بزرگم فوت شدن وراث اون مرحوم از باقی بچه ها و نوه های اون سه تا از بچه های پدربزرگم که فوت شدن شکایت کرده من میخواستم بدونم که از لحاظ قانونی ایشون میتونند از نوه های پدربزرگم که تقریبا ارثی هم بهشون نرسیده طلب مال کنند ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در دادگاه نسبت به قرارداد ارائه شده اظهار تردید و انکار کنید تا به کارشناسی ارجاع بشه و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر واقعاً فروخته باشد و شما قبول ترکه نکرده باشید مسئولیتی ندارید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طلب کار میتونه از ورثه ای که ترکه را قبول کرده مطالبه کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ارثی به وراث نرسیده باشد متوفی مدیون از دنیا رفته و وراث ملزم به پرداخت نیستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ورثه تا میزان ماترک و در صورت قبول ماترک مسئولیت خواهند داشت
شما می بایست در دادگاه نسبت به سند ارائه شده ، ادعای جعل سند یا تردید را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر وارث به میزان سهم الارثش که به او رسیده در مقابل طلبکاران مسئول است .