مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

من رفیقم دعوا کرد چاقو خورد من می‌خوام شاهد اون باشم متهم هم ناشناس آیا میشه بدون این که متهم بفهمد من شاهد باشم شهادت بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً شاهد متوجه موضوع می شود.
متهم این حق را دارد تا شهود را جرح کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامین حق متهم است که از شاهد سوال بپرسد اما باز می‌بایست به مرجع قضایی مراجعه کنید

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

در رویه عملی ممکن نیست
به هر حال از بازپرس یا دادیار وفق قانون درخواست کنید که هویت شما به جهات مندرج در قانون افشا نشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مگر درخواست محرمانه بودن اطلاعات خود را از شعبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اظهارات و مشخصات شاهد در پرونده نعکس و ضبط می‌گردد