مشاوره حقوقی رایگان - امکان جایگزینی حبس جرم تحصیل مال از طریق نامشروع

با سلام بنده کارمند بودم و به اتهام ارتشا توسط مرجع اطلاعات به بازپرسی دادگاه کارکنان دولت معرفی شدم و ....در دادگاه تجدید نظر جرم به تحصیل مال از طریق نامشروع (جمع مبالغ 11.5 میلیون تومن) به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدم . امکان جایگزین شدن مجازات و یا عفو مشروط و برای من وجود داره و از کجا و چه طریقی بایستی اقدام کنم.

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر قبل از اعتراض با وکیل مشورت می کردید بهتر بود. اما در حال حاضر شرایط سخت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعاده دادرسی نمایید تا مجددا در دیوان عالی کشور بررسی شود