مشاوره حقوقی رایگان - گواهی انحصار وراثت

با سلام پدر بزرگ بنده سال 62 فوت کردن الان رونوشت برگه انحصار وراثت بنده لازم دارم باید شورای حل اختلاف برم که در اون زمان شورای حل اختلاف نبوده و یا ارگانی دیگر در ضمن محل فوت پدر بزرگ بنده همین خانه ای است که همچنان زندگی میکنیم
باید به کجا مراجعه کنم؟
با تشکر....

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست به دادگاه محل وقوع فوت ایشان مراجعه نمایید اما با توجه به اینکه مدت زمانی گذشته ممکن است در دسترس نباشد مجدد درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به مرجع صادر کننده گواهی انحصار وراثت مراجعه نمایید و درخواست بدهید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما اگر اطلاع دقیق از صدور برگه حصروراثت دارید به دادگاه محل اقامت مراجعه کنید اگر اصل را نیاز ندارید و کپی برابر اصل کافی است به دفتر اسنادی که سند پدربزرگ به نام وراث منتقل شده مراجعه کنید اگر از گرفتن حصر وراثت مطمئن نیستید مجدد اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجعی که گواهی انحصار وراثت را صادر کرده مراجعه کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به دادگاه محل اقامت متوفی مراجعه کنید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شورای حل اختلاف محل وفات ایشان