مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تعرض جنسی

سلام خانمی هستم که حدود ده پونزده سال پیش زمانی که سیزده ساله بودم زمانی که شب در منزل عمه ام خواب بودم شوهر عمه ام در خواب به من تعرض کرد و در حالی بیدار شدم که دیدم از پشت خودش رو به من چسبونده (بدون دخول) رابطه مقعدی یعنی تعرض طوری بود که اصلا در خواب متوجه قضیه نشده بودم و وقتی بیدار شدم متوجه قضیه شدم ولی اون زمان به علت سن کمم حتی متوجه نبودم که چه اتفاقی برام افتاده و مطرح نکردم
و شکایت نکردیم باتوجه به این که بنده تا به الان و این سن هیچ رابطه ای نداشتم اثر این تعرض که مربوط به اون شخص هست مشخص میشود؟ میخوام از طریق قانونی و نه راه دیگر رسیدگی کنم. الان از نظر روحی مشکلات زیادی برای من به وجود اومده میشه شکایتی کرد؟

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام اثباتش امکان پذیر نیست..چون زمان زیادی گذشته