مشاوره حقوقی رایگان - دعوی کیفری

باسلام و احترام باستحضار میرساند در تاریخ 1402/12/23 ساعت 6/01 عصر خوانده به بهانه اینکه با برادرم مشکل حقوقی داشته و محکوم شده است در خیابان ... که بهمراه خانم و دو فرزندم بودم و به خانه پدر زنم می رفتیم جلوی اینجانب را گرفته و با انواع فحش و تهدید جلو مار را سد نمود که با حضور مردم و با پادر میانی آنها اینجانب و فرزندانم را از چنگ وی خلاص نمودند و با خواهش مردم که امروز روز چهارشنبه سوری است و خوبیت ندارد و همچنین بدلیل اینکه در خانه مریض داشتیم که پدر خانمم بدلیل تومور مغزی بدخیم باید سریعا عمل جراحی می شد و باید جهت برنامه ریزی و انجام مقدمات انتقال وی به تهران جهت عمل جراحی را در خانه آنها حضور می یافتیم و از نظر روحیه هم خانمم و هم فرزندانم در وضعیت بدی بودیم همان زمان بدلیل اینکه باید در وقت عمل جراحی در تهران حضور داشتیم نتوانستیم دادخواست شکایت علیه وی انجام دهیم که متاسفانه پدر خانمم در مورخ 1403/01/28 در تهران پس از انجام عمل جراحی فوت نمودند . خواهشمند است بررسی و در صورت داشتن هرگونه تغییرات اینجانب را راهنمایی فرمایید باستحضار برسانم همان زمان بدلیل ذیق وقت و شب چهارشنبه سوری و مقدمات انتقال مریض به تهران نتوانستیم دادخواس علیه وی تنظیم کنیم.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شکایت کیفری مطرح نمایید درصورت تمایل به راهنمایی دقیق تر گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه گزارش کلانتری و شهود را در دسترس دارید بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که جهت ارائه راهنمایی کاربردی، اسناد و مستندات مرتبط مورد مطالعه قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی مشمول زمان یکساله نشده باشد شکایت باستناد ادله کیفری متصور است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. قابلیت اقدام را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکوائیه خود را مطرح نمایید
و شما باید با ارائه دلایل ادعای خود را اثبات نمایید
و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید به اتهام تهدید،مزاحمت،توهین وفحاشی علیه ایشان شکوائیه مطرح وپیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید مدارک شما دیده شود تا بتوان کمک کرد_شکایت کیفری مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در شرایط کیفری مرور زمان یک ساله داریم اگر این زمان سپری نشده است می‌توانید با دلایل و مستنداتی که دارید شکایت مطرح نمایید