مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدیه در دوران دوستی

با سلام
بنده با خانومی به مدت 3 سال در ارتباط بوده ام و در این مدت به حساب ایشان پول واریز نموده ام. همچنین برای ایشان ساعت هوشمند به قیمت 16 میلیون تومان و همچنین کت چرم به قیمت 12 میلیون جهت هدیه تولد و همچنین سالگرد دوستی به ایشان هدیه داده ام. بعد از اتمام ارتباط به دلیل دخالت خانواده خانوم درخواست مطالبه وجوه و همچنین هدایا را کرده ام که در خصوص مبالغ پرداختی با توجه به تعدد پرداخت هاشکایت بنده رد شد. همچنین در خصوص هدایا نیز قاضی به دلیل اینکه هدیه جهت به دست اوردن دل نامزد بنده بوده شکایت را رد کرده. در تمامی شکایات مدارک واریز بانک و همچنین فاکتور خرید هدیا موجود بوده و دادخواست بنده طبق ماده 1037 قانون مدنی بوده است. آیا امکان اعتراض به رای دادگاه و موفقیت در دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مدارک خود را به وکیل دادگستری ارائه دهید تا بررسی شود که اگر امکان اعتراض نبود دادخواست دیگری تنظیم نماید‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنطیم و به دادگاه تجدیدنظر ارائه نمایید
با شرایطی خاص ، هدایای دوران نامزدی قابل استرداد است