مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن همسر

سلام خسته نباشید، من سه ساله ازدواج کردم و توی عقد هستم بنا بدلایلی الان هشت ماه با هم زندگی میکنیم من با شوهرم از همون اول خیلی با هم مشکل داشتیم ایشون متاسفانه دست بزن دارن من هم تاحالا اقدام جدی نکرده بودم تا اینکه سه ماه پیش بشدت بنده رو کتک زد و من هم از ایشون شکایت کردم و تقاضای طلاق کردم ولی بعد از ده روز بخاطر اینکه شوهرم میومدن پیش بزرگترامون گریه و التماس میکردن که قول میدم دیگه نزنمش به اصرار بزرگترا برگشتم پیششون و بعداز دوماه شورای حل اختلاف مارو خواستن بخاطره شکایتم و من رفتم رضایت دادم ولی بعد سه روز دوباره ایشون به رفتارای بدشون ادامه دادن و دوباره منو کتک زدن تا اینکه دیروز یه ابلاغیه از دادگاه برا شوهرم اومد که بخاطر ضرب و جرح عمدی و توهین به اشخاص عمومی قرار موقوفی تعقیب متهم صادر میگردد و متن پایین تر نوشته بود که بخاطر تهدید با چاقو صرف نظر از صحت و سقم ادعا شاکی و صرف نظر از رضایت منجز و قطعی شاکی قرار منع تعقیب متهم از حیث فقدان اله کافی برای احراز و انتساب صادر میگردد، ده روزم مهلت اعتراض داره. میخواستم ببینم اینا یعنی چی؟؟؟؟؟ من میتونم دوباره شکایتمو ادامه بدم؟؟؟؟ چون ایشون زیره قولشون زدن دوباره دست روی من بلند کردن، لطفا کمکم کنین ممنون
درضمن تو این سه سالی که ازدواج کردیم تا حالا بهم خرجی نداده توروخدا بهم بگین چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
در مورد ضرب و جرح قبلی رضایت داده اید و قابل پیگیری نیست.
در مورد ضرب و جرح جدید می توانید مجدداً شکایت نمایید.