مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص درخواست طلاق

سلام خسته نباشید. همسر من الان دو ماه خونه رو ترک کرده و درخواست مهریه داده. من کارمندم الان هر ماه 1/4 از حقوقم بابت مهریه کسر میشه به غیر اون هم درخواست نفقه داده هنوز حکم صادر نشده. الان بعد این شرایط و برداشت مهریه از حقوقم چه مشکلی هست اگه من درخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق از طرف مرد ، مستلزم پرداخت حقوق مالي زوجه ولو به اقساط است
تكليف مهريه كه روشن شده
اگر به دارايي شما از زمان ازدواج تا طلاق اضافه شده باشه ممكنه از طرف همسرتان مطالبه بشه
تا نصف دارايي به او تعلق مي گيرد
البته ايشان بايد ليست دارايي اين دوران را به دادگاه ارائه كند
مسايل مالي ديگري هم هست
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد