مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام وعرض ادب.برادرم هایم بدون اطلاع ما خواهرها جمع شدن وتقسیم ارث کردن.پدرم کشاورز بود.بگفت یکی از آنها حداقل پدرم25میلیارد مال دارد.بعداز مذاکره گفتن دختری1500مترزمین و نیم ساعت آب .با یک حساب ساده آنها 20برابر ما فقط از زمینهای کشاورزی ابی برداشتن.یعنی زمینهای دیم و مسکونی هیچ.الان نوه ها جلو میفرستن .ما تا سن25سالگی قالی بافتیم وخرج کشاورزی شده.لطفا ما را راهنمایی کنید اگر در همدان هستید خدمت شما برای وکالت برسیم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
دوست عزیز نیاز به بررسی بیش‌تر دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
قابل پیگیری است . تهران هستم .
موفق باشید .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ورثه می‌توانند مطابق گواهی حصر وراثت درخواست تقسیم ماترک متوفی در حین فوت ایشان نمایند