مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم الارث بدون اطلاع سایر ورثه

سلام، ما چهار فرزندیم. پدرم فوت کرده و مادر یک زمین ملکی به قیمت سه میلیارد داشت. مادرم بدون این که به وراث دیگر بگوید، زمین را به اسم برادر کوچک تر می کند و او هم زمین را فروخته و یک مغازه در بهترین نقطه شهر میخرد. اینک مادر میگوید که بقیه وراث خبر نداشته باشند و من که تازه فهمیدم به من هم حقی نمی دهند. می خواهم بدونم بدون اطلاع وراث، مادر اینکار را کرده و ما دستمان به جایی بند نیست. امکان شکایت داریم؟
و اینکه بقیه وراث این جا نیستند و برادر کوچکتر با زور این کار را کرده. البته مادرم هم از ترس این که دعوا راه نیفتد، چیزی نمی گوید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام..اگر آن قطعه زمین متلق به مادرتان بود ایشان حق داشته آنرا به نام هر کس که بخواهد نماید اما اگر جزو ماترک پدر مرحومتان بود امکن اعاده وضع بحال سابق وجود خواهد داشت

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام ، بنظرم یا زمین فاقد سند رسمی مالکیت بنام پدرتان بوده است یا اگر مالکیت رسمی بنام پدرتان بوده است قطعا یا با وکالت شما (رضایت وراث) انتقال انجام
شده یا بیعنامه ای از طرف شما ارائه و با حکم دادگاه تنظیم سند شده است وگرنه بدون رضایت سایر وراث، انتقال مالکیت امکانپذیر نیست .
لطفا توضیحات بیشتر ارائه بفرمائید تا همکاران محترم بررسی کنند و پاسخ صحیح ارائه کنند