مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث به وراث توسط برادر کوچکتر بدون اذن از برادر بزرگتر که فرزند ارشد هم میباشد چه حکمی دارد

سلام علیکم در صورتی که پدر خانواده فوت کرده باشد و این خانواده شش فرزند داشته باشد و مادر فرزندان در قید حیات باشد و اینکه پسر کوچکتر بدون اخذ اجازه و جعل امضا از برادر بزرگتر که همان فرزند ارشد هم میباشد خودرو ای را که مالک آن پدر فوت شده است فروخته و مبلغ دریافتی بابت فروش خودرو را خودش به صورت نامساوی به وراث تقسیم کرده حکم قضایی در مورد این فرد چیست با تشکر

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

در صورت شكايت هريك از وراث مرتكب تحت تعقب قرار ميگيرد وبا مجازات جعل واستفاده از سند مجعول محكوم ميشود