مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده وام ازدواج

سلام من وام ازدواج خریدم قبل ازعید . یکی وکالت محضری هم دادن بهم سفته هم دادن بهم .
الا زدن زیرش که باید به من پول بیشتری بدهید تا من بیام امضا کنم .
خواستم ببینم اگر ازشون شکایت کنم چقد زمان میبرد که نتیجه بگیرم.
و آیا میتونم پولمو به نرخ روز پس بگیرم .چون پول به حساب رابط پرداخت شده .
تمام مدارک وام گیرنده دستم هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خرید و فروش وام غیر قانونی است و از نظر قانونی نمی توانید الزام فروشنده را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
به نرخ روز فعلا خیر
مگر با مطالبه رسمی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید ببینیم چه اسناد و مدارکی فی مابین شما رد و بدل شده است